Applikationer

Linjärstyrningssystem

INA-linjärstyrningssystem

INA-utbudet av linjärstyrningssystem omfattar inte enbart axel- och skenstyrningar utan även ett stort program av kul- och rullagrade skenstyrningar som sedan många år används med framgång i verktygsmaskiner. De uppfyller alla krav på bärförmåga, styvhet och dynamik. Bulleroptimerade och beskiktade varianter, tätningstillbehör osv. avrundar sortimentet.

 
 

Tillbehör till INA-linjärstyrningssystem

Unikt över hela världen är tillbehöret till enradiga styrningssystem. Det innehåller dämpningsslid, tätningselement, anordningar för långtids- resp. minimimängdssmörjning, bromselement som nödstoppssystem för linjärmotoraxlar och dämpningselement för att erhålla bättre yta på arbetsstycket i kritiska maskindriftstillstånd. Och det är inte allt på långa vägar!

 
 

Drivna enheter

Matnings- och transportsystem, verktygsväxlare och hanteringssystem är sådana användningsområden där linjära ready-to-fit-produkter från INA föredras. Den kompakta designen ger potentialer för att minimera inbyggnadsutrymmet. Som systemleverantör har Schaeffler-gruppen mycket mer än enskilda komponenter. Utbudet omfattar även kundspecifika, direkt inbyggnadsklara avstämda lösningar.