MER INFORMATION

medias® produktkatalog

KONTAKT
 
Industrial Services

Produkter

Montering och demontering

Vårt produktsortiment omfattar verktyg för mekanisk, hydraulisk och termisk montering och demontering av rullningslager.Mekaniska verktyg används främst för mindre lager. Medelstora och stora rullningslager monteras och demonteras vanligtvis med hydrauliska eller termiska verktyg. Produktprogrammet kompletteras ändamålsenligt av mätverktyg och hjälpmedel (till exempel transportverktyg och handskar).

Underhållsprodukter: Montering och demontering

 
 

Smörjning

Rullningslagerfetter i serien Arcanol ger bästa förutsättningar för tillförlitlig, hållbar och ekonomiskt lagerdrift. Dessa fetter är framtagna för att ge lager goda driftförhållanden och bidrar därmed till att undvika förtida lagerhaveri. Arcanol-serien är sammansatt för att täcka så gott som alla tillämpningsområden. Serien innehåller både standardfetter och specialfetter. Även smörjapparater ingår i smörjproduktsortimentet. Smörjapparater säkerställer regelbunden smörjning och ökar därmed lagerlivslängden betydligt.

Underhållsprodukter: Smörjning

 
 

Uppriktning

Våra produkter hjälper dig att justera axlar och remskivor och att styra remspänningar. Uppriktning av remskivor och drev minskar slitage och energiförluster i kraftöverföringar och deras lager och tätningar. Resultatet är att drifttemperaturen sjunker och att livslängd och tillförlitlighet hos maskinerna ökar. Korrekt remspänning är avgörande för maximal livslängd hos remdrivsystem. Dessutom minskar slitaget på drivkomponenter, energikostnaderna sjunker och driftekonomin förbättras.

Underhållsprodukter: Uppriktning

 
 

Tillståndsövervakning

Tillståndsövervakning bidrar till att uppnå god tillgänglighet och hög livslängd hos maskiner och utrustning. FAG:s produkter gör underhållsarbete lättare att planera och sänker kostnaderna. I programmet ingår bland annat utrustning för att mäta temperaturer och avslöja onormalt ljud, vilket gör det möjligt att övervaka driftstatus. En viktig del av programmet är mätsystem som övervakar vibrationer, vridmoment och smörjmedel.

Underhållsprodukter: Tillståndsövervakning

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår