Industrial Aftermarket

Industrisektorer

Affärsområdet Schaeffler Industrial Aftermarket (IAM) ansvarar för försäljning av service och reservdelar till slutkunder och återförsäljare inom alla viktiga industrisektorer.

Med innovativa lösningar, produkter och tjänster för rullnings- och glidlager samt konsekvent tillämpning av filosofin Total ägandekostnad (TOC) erbjuder vi en omfattande produkt- och tjänsteportfölj som täcker alla faser av rullningslagers livscykler. Syftet är att hjälpa kunder att spara underhållskostnader, optimera sina anläggningars tillgänglighet och undvika oväntade driftstopp. Schaefflerkoncernen har kompetenscentra över hela världen. Därför kan vi professionellt och snabbt leverera produkter, tjänster och utbildning till våra kunder globalt. Samtliga servicemedarbetare genomgår ett omfattande utbildningsprogram och deras kunskaper revideras regelbundet. Detta säkerställer att de tjänster vi levererar runt om i världen uppfyller samma höga kvalitetsstandard.

Eftersom varje ärende och varje uppdrag skiljer sig från alla andra finns det gott om kundanpassade lösningar inom affärsområdet Industrial Aftermarket. Tack vare erfaren personal, avancerade produkter och tjänster i ständig vidareutveckling och ett globalt nätverk av starka partners kan vi garantera högsta kvalitet, global tillgänglighet och integrerad kunskap från en och samma källa.

Våra kvalitetskrav präglas av Schaefflers mångåriga historia av rullningslagertillverkning med högsta precision. Vår produktion och leverans av alla produkter och tjänster har testats i praktiken och stöds av vårt ISO 9001:2008-certifierade kvalitetsledningssystem.

 
   
Stål   Råvaruutvinning och -förädling   Papper och massa
         
   
Olja och gas   Kraftverk   Vindenergi
         

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår