TRYCKSAKER
 

Automobil produktinformation | 2014-08
Roll Stabilizer

 
 

Automobil produktinformation | 2014-07
Wheel Bearing

 
KONTAKT
Chassisystem/Tillbehör

Framtida bilpersontransport

Idag omfattar våra lösningar för chassifunktioner mycket mer än bara lager - vi har vidareutvecklat dem till kompletta mekatroniska system, system med integrerade sensorer för insamling av data och elektromekaniska ställdon för aktiva chassikonstruktioner.

 
  Elektromekanisk stabilisator
 
 
 
 
Close

Till skillnad från hydrauliska system innebär Schaefflers elektromekaniska stabilisator att CO2-utsläppen minskar. Kostnaden för att montera Schaefflers elektromekaniska stabilisator på fordonet är också betydligt lägre än för motsvarande hydrauliska system på marknaden.

 
 
 
  TwinTandem-hjullager med splines på frontytan
 
 
 
 
Close

I ett TwinTandem-lager ersätts varje rad av koniska rullar med två kulrader. Detta innebär att ett tvåradigt koniskt rullager blir ett fyrradigt kullager. Att byta de koniska rullarnas linjekontakt mot kulornas punktkontakter och eliminera glidfriktionen minskar lagrets interna friktion med cirka 50 %.

 
 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår