TRYCKSAKER
 

Broschyr | 2015-09
TECHNOLOGIES FOR CARS
Systems expertise down to the last detail

 
APP
Schaeffler Motorsport Quartets
 
KONTAKT
Branscher & Applikationer

Bilteknik

En systempartner till bilindustrin

Moderna bilar är inte bara dynamiska och kraftfulla, utan också tysta och ekonomiska, utan att tumma på bekvämlighet och säkerhet. Det behövs kreativ teknik och innovativa produkter för att förena dessa till synes motstridiga krav på egenskaper. Nämnda krav gäller inte bara fordon med konventionella förbränningsmotorer, utan även hybrid- och elfordon. Som partner till fordonsindustrin är vi ledande i utveckling och tillverkning av systemlösningar för de tuffa utmaningar som fordonsbranschen står inför.

Nära relationer med våra kunder och utvecklingsarbete i samverkan är typiskt för Schaeffler Automotive. Med hjälp av innovativa idéer, kreativa ingenjörer och omfattande tillverkningskompetens tillhandahåller vi lösningar för våra kunder, lösningar som börjar i produktutvecklingsfasen och fortsätter ända fram till volymproduktion.

 
Motorsystem
Transmissionssystem
Motorsystem

Våra precisionsprodukter har avgörande betydelse för att moderna motorer ska dra mindre bränsle och uppfylla allt strängare utsläppsnormer.
Motorsystem

 
Transmissionssystem

Våra innovativa komponenter och system för transmissionstillämpningar har stor betydelse för ökad körkomfort och minskad bränsleförbrukning.
Transmissionssystem

 
 
 
Chassisystem/Tillbehör
eMobility Systems Division
Chassisystem/Tillbehör

Idag sträcker sig våra lösningar för chassikonstruktioner långt utöver bara lager. Vi har vidareutvecklat enkla lager till kompletta mekatroniska system.
Chassisystem/Tillbehör

 
eMobility Systems Division

Schaeffler har kombinerat sin mångfacetterade verksamhet inom elektrisk mobilitet till eMobility Systems Division.
eMobility Systems division

 
 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår