TRYCKSAKER
 

Reference / GTS | 2017-02
Automatic Lubrication of a Large-Size Fan

 
 

Reference / GTS | 2012-08
Greater Production Reliability on Oil Platforms

 
 

Reference / GTS | 2012-08
Trouble-shooting Measurements in 4-High Cold Rolling Mill

 
 
Branscher & Applikationer

Schaeffler Global Technology Network

Att samarbeta för att vända utmaningar till möjligheter

Globalisering öppnar obegränsade möjligheter för företag - men ställer dem samtidigt inför enorma utmaningar. Ökande konkurrens och ett ständigt ökande tryck att minska kostnaderna har gjort det nödvändigt för företag att vända varje sten för att söka möjligheter till optimering. Därför förlitar sig maskintillverkare och operatörer på komponenter och system som levererar högsta möjliga nivåer av produktivitet och effektivitet.

 
 
 
Close

I korthet:

Schaeffler Global Technology Network består av mer än:

  • 1340 lokala ingenjörer vid fler än 135 säljkontor och över 25 Schaeffler Technology Centers
  • 1000 industri- och produktexperter
  • 6600 FoU-ingenjörer
 
 
 

Global expertis - lokal kunskap - optimala kundprestanda

Med Global Technology Network kombinerar Schaeffler sin lokala kunskap inom varje region med det samlade kunnandet och den totala innovationskraften hos Schaefflers experter från hela världen. Schaeffler Technology Centers fungerar som regionala kompetenscentra, med målet att föra vår kunskap om teknik och service närmare våra kunder. Ytterligare en fördel är att samverkan med Schaefflers globala expertnätverk kompletterar vår tekniska kompetens på lokal nivå. Därför kan kunder över hela världen dra nytta av hela den kunskap som Schaeffler har ackumulerat - genom att helt enkelt vända sig till sin lokala kontaktperson, nämligen Schaefflers säljtekniker.

På detta sätt använder Schaeffler sitt Global Technology Network för att hjälpa maskintillverkare och operatörer att möta framtidens utmaningar, samtidigt som företaget levererar innovativa, kundanpassade lösningar av högsta kvalitet.

 

Global Technology Solutions

Våra kunders framgångshistorier: bästa tänkbara referens:

Dessa Global Technology Solutions är reella exempel på hur kunder har dragit nytta av Schaefflers globala expertis och den lokala kunskap som tillhandahålls av Schaeffler Technology Center inom ramen för Global Technology Network.

 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår