Schaeffler Global Technology Network

Portfölj

Schaeffler Technology Center har definierat ett specifikt sortiment av förstklassig kompetens inom rullningslager och relaterade områden - bevis på att Schaeffler lever upp till sin roll som premiumleverantör genom att ge bästa möjliga stöd till sina kunder och alltid med samma höga kvalitet - över hela världen. Regelbundna utbildningar, workshops och revisioner säkerställer att denna höga standard bevaras. Oberoende av om de befinner sig i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika eller Sydamerika drar våra kunder alltid nytta av mer än 100 års erfarenhet av rullningslager.

Vår portfölj:

 
 
 

Tillämpningskunskap

 

Kunskap om maskinen eller enheten och dess funktion i processen som gör det möjligt att till fullo utnyttja produktens funktioner och egenskaper så att kundens förväntningar uppfylls.

 

Beräkning och optimering

 

Beräkning av produkter i deras inbyggnadssituation och med hänsyn till interna och externa inverkande faktorer, med hjälp av Schaefflerkoncernens beräkningsverktyg som BEARINX®, Caba, FEM etc., för att noggrant analysera användningen av produkten och optimera den eller bedöma dess lämplighet för den aktuella tillämpningen.

 

Produktionsprocesskunnande

 

Produktionsprocesskunnande = kunskap om produktionsprocesser och deras samspel med maskiner, anläggningar eller enheter gör det möjligt att till fullo utnyttja produktens funktioner och egenskaper så att kundens förväntningar uppfylls och processen stöds.

 

Tillståndsövervakning

 

Produkter och tjänster för tillståndsövervakning av maskiner och anläggningar, t.ex. vibrationsmätning, termografi och vätskehantering för att stödja underhållsprocessen.

 

Mekatronik

 

Samspelet mellan mekaniska och elektroniska komponenter, IT och moduler kopplade till alla aspekter på rullnings- och glidlager, elmotorer, tillbehör och linjärstyrningar.

 

Haverianalys

 

Haverianalys = analys och bedömning av orsaker till haverier i rullnings- och glidlager, tillbehör och linjärstyrningar.

 

Utbildning

 

Standardiserad eller individuell utbildning avseende produkter, principer för rullningslager, montering, tillståndsövervakning, felanalys, etc. för kunder, säljpartners och medarbetare inom Schaeffler.

 

Produkt- och tjänstepaket

 

Enhetsspecifika kombinationer av produkter för maskiner och anläggningar för att stödja kundens leveranskedja och underhållsprocesser.

 

Installationssupport

 

Konsultation om hur en produkt ska installeras, vilka ytterligare produkter eller tillbehör som behövs och hur monteringen sker i praktiken.

 

Monteringssupport

 

Genomförande och övervakning av montering och demontering av rullnings- och glidlager, tillbehör och linjärstyrningar.

 

Renovering

 

Renovering av rullningslager.

 
 

Värde för våra kunder:

Tack vare samarbetet mellan experterna och de lokala ingenjörerna inom ramen för Schaeffler Technology Center får du innovativa, förstklassiga lösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov och som alltid motsvarar det senaste inom tekniken. Genom att arbeta med erfarna partners kan du rikta din odelade uppmärksamhet på kärnverksamheten.

Vårt globala nätverk innebär extremt korta svarstider, samtidigt som du får den extra fördelen av att Schaefflers försäljningsingenjörer är utbildade för att proaktivt lägga fram förslag till förbättringar. Därmed kan Schaeffler ge omfattande support till maskinbyggare och operatörer. Vi ställer oss beslutsamt bakom ditt företags framgångar på alla nivåer - såväl tekniska som kommersiella. Med Schaefflers globala Technology Network kan vi uppnå en varaktig reduktion av de totala kostnaderna för maskiner och system, samtidigt som vi ökar våra kunders konkurrenskraft genom effektiva lösningar.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår