Schaeffler Global Technology Network

Schaeffler Technology Center

I regionen, för regionen:

Schaeffler Technology Centers är våra lokala tekniska centra som utvecklar kunskap på djupet. De är bemannade med välutbildade ingenjörer som vid behov stöder våra försäljningsingenjörer i sitt arbete med att lösa kundernas tekniska frågor i regionen. Denna extra resurs innebär att vi snabbt kan erbjuda hela vårt utbud av teknik- och serviceexpertis på lokal nivå. Var i världen du än befinner dig har Schaeffler Technology Centers samma goda förmåga att lösa tekniska problem. Den förmågan bygger på vår omfattande produktportfölj, som innehåller:

  • Val av rätt produkter för din specifika tillämpning - vid behov med hjälp av beräkningsprogram som t.ex. BEARINX®
  • Fastställande av monteringstoleranser
  • Beräkning av nominell livslängd eller smörjintervall för dina produkter
  • Montering, smörjning och tillståndsövervakning av dina produkter
  • Medarbetarutbildning
  • och mycket mer

Med Global Technology Network koncentrerar Schaeffler sin världsomspännande expertis och experternas mångåriga samlade erfarenhet till ett globalt nätverk av kunskap. Därför står Schaeffler Technology Centers ständigt i kontakt med våra olika expertnätverk. När högspecialiserad kompetens behövs inom en viss region kan dessa kanaler utnyttjas för att komplettera den tekniska kunskap som finns lokalt. Därmed kan du - var i världen du än befinner dig - dra nytta av de innovativa och kundanpassade lösningar som föds ur Schaefflers samlade expertis.

Schaeffler Technology Centers finns över hela världen:

 
 

Certifierad kvalitet sätter en global standard och skapar globalt förtroende

Certifiering som ”Schaeffler Technology Center” är ett konkret bevis och en garanti för den globala, enhetliga och höga standard som präglar vårt personliga partnerskap med varje kund. Alla Schaeffler Technology Centers runt om i världen kännetecknas av en standardiserad portfölj av tjänster som är de bästa i sin klass.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår