Branscher & Applikationer

Tre starka varumärken för automotive, industrin samt luft- och rymdfart

Schaeffler Group verkar med sina tre starka varumärken INA, LuK och FAG inom bilindustrin (automotive) samt allmänna maskinindustrin.

Med drygt hälften av vår omsättning är bilindustrin vårt största branschsegment. På det området är vi en stark samarbetspartner med många års erfarenhet och kunskap om precisionskomponenter till motorer, växellådor och chassi till person- och lastbilar. Vi levererar till de flesta kända biltillverkarna samt till viktiga underleverantörer.

För den allmänna maskinindustrin kan vi erbjuda mer än 40.000 katalogprodukter från våra varumärken INA och FAG – ett produktsortiment med en bredd i särklass. Härmed täcker vi in omkring 60 olika industrisegment inom industrin. Vår kompetens inom produktion samt know-how på områden som megatronic, material och smörjmedel gör oss till en erkänd och pålitlig partner över hela världen.

Vårt branschsegment aerospace är representerat genom våra varumärken FAG och Barden. Vi producerar här speciallager till luft- och rymdfartsindustrin. I stort sätt alla moderna passagerarflygplan innehåller lagerteknologi från FAG. Dessutom är vi utvecklingspartner och leverantör till världens ledande producenter av helikoptrar.

 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår