Applikationer

Linjärstyrningssystem

INA-linjärstyrningssystem

INA-utbudet av linjärstyrningssystem omfattar inte enbart axel- och skenstyrningar utan även ett stort program av kul- och rullagrade skenstyrningar som sedan många år används med framgång i verktygsmaskiner. De uppfyller alla krav på bärförmåga, styvhet och dynamik. Bulleroptimerade och beskiktade varianter, tätningstillbehör osv. avrundar sortimentet.

 
 

Tillbehör till INA-linjärstyrningssystem

Unikt över hela världen är tillbehöret till enradiga styrningssystem. Det innehåller dämpningsslid, tätningselement, anordningar för långtids- resp. minimimängdssmörjning, bromselement som nödstoppssystem för linjärmotoraxlar och dämpningselement för att erhålla bättre yta på arbetsstycket i kritiska maskindriftstillstånd. Och det är inte allt på långa vägar!

 
 

Drivna enheter

Matnings- och transportsystem, verktygsväxlare och hanteringssystem är sådana användningsområden där linjära ready-to-fit-produkter från INA föredras. Den kompakta designen ger potentialer för att minimera inbyggnadsutrymmet. Som systemleverantör har Schaeffler-gruppen mycket mer än enskilda komponenter. Utbudet omfattar även kundspecifika, direkt inbyggnadsklara avstämda lösningar.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår