Verktygsmaskiner

Applikationer

INA, FAG och IDAM: Med system för den rätta lagerlösningen

Först den rätta lagringen gör rörelseförloppen i verktygsmaskinen perfekt. INA och FAG har sedan flera decennier ett nära samarbete med tillverkare av maskiner och anläggningar för de mest olika branscher. Talrika produktutvecklingar har blivit resultatet av detta gynnsamma partnerskap. På så sätt uppstår alltid skräddarsydda applikationslösningar som gör maskinerna snabbare, exaktare och säkrare – kort sagt mer ekonomiska.

För våra kunder betyder det betydande prestandaökningar och kundunika egenskaper med våra "ready to fit"-produkter. Dessa kompakta, inbyggnadsklara lager används enligt den enkla principen: packa upp, skruva fast, använd. För optimering av systemet verktygsmaskin tillmäts dock förutom lagringen av delsystem även integrationen av viktiga funktioner som mätning, tätning, smörjning, bromsning osv. i komponenterna själva allt större betydelse.

Detta sätt att tänka visar det nya konceptet "added competence" som omfattar produktionsmaskinsbranschen, då det ställer systemlösningstanken för lagret, lagringsstället och totalsystemet konsekvent i fokus. För dig innebär det att du nu har tillgång till en produktpalett som optimalt täcker alla dina applikationer i verktygsmaskinen.

 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår