Applikationer

Rundbordslager

INA-lösningar för lagringar till rundbord

Schaeffler-gruppen Industrie förfogar över ett utomordentligt urval av geometriskt utbytbara rundbordslager.

Vårt produktspektrum börjar med den beprövade YRT-serien för standardtillämpningar som i rundbord och svängbara fräshuvuden, där kraven på hög styvhet och litet underhåll ställs samtidigt med låga varvtal och korta bearbetningstider. RTC-serien täcker däremot högprecisionssektorn och är det rätta valet för tillämpningar med krav på högsta möjliga noggrannhet. Det tvåradiga axial-vinkelkontaktkullagret i ZKLDF-serien är avsett för högsta varvtal och långa inkopplingstider. Lagren i ZKLDF-serien är speciellt lämpliga för användning med fettsmörjning.

 
 

Den produkt i produktpaletten som har högsta prestanda är YRTS-serien som utvecklats speciellt för direktdrivna rundbordsaxlar. Lämplighet för höga varvtal, dvs. lågt friktionsmoment i kombination med hög styvhet, är utmärkande. Ett högt mervärde ger det integrerade mätsystemet som kan väljas till för alla rundbordslager.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår