Verktygsmaskiner

Service

Vår service är mycket uppskattad

INA-servicen är ledande. Våra rådgivningsingenjörer är redan från början den kompetenta kontakten för våra kunder. Och INA-serviceutbudet har ständigt utvecklats.

Exempelvis med lagerberäkningsprogrammet BEARINX®. Med hjälp av detta kan belastningen på rullningslagret i komplicerade maskinsystem illustreras, beräknas och dokumenteras mycket exakt med hänsyn tagen till ett flertal omgivningsfaktorer. Exempelvis axelutböjningar eller snedställningar. Det är till och med möjligt att när som helst beräkna deformeringen runt lagret. Såväl i rotativa som i linjära system.

Vi beräknar lagerbelastningen ända till den högst belastade rullkontakten. Du får kompletta resultat för din konstruktionsdokumentation från oss. Det ger dig den säkerhet som du behöver. Och du kommer snabbt fram till den fördelaktigaste lösningen även ur kostnadssynpunkt, eftersom utvecklingstiden reduceras. Fråga våra utbildade rådgivare!

Naturligtvis kan du även använda vårt informations- och rådgivningssystem medias®. Det är mer än bara en katalog på CD. Mycket mer. Produkturval, även kravrelaterat med hjälp av piktogram, beräkning, smörjmedelsval, konstruktion inklusive överföring av DXF-filer osv. ända till kompletta beställningsunderlag. Detta moderna medium ger oanade möjligheter såväl för rotativa som för linjära lager.

Som du ser: vår service är mycket uppskattad. Oavsett om det gäller lageranalyser på plats, teknisk utprovning, tribologi, materialteknik, forskning och utveckling, utbildning och fortbildning eller något annat. Ett mera omfattande serviceutbud finner du knappast någon annanstans.

Så nästa gång du ska konstruera en verktygsmaskin, tänk på att INA-produkterna och vår service säkerställer din framgång.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår