INA direktdrifter

Systemlösningar

Vrid-/svängbryggor (A-/B-axel) för ett 5-axligt-bearbetningscentrum
 
High-speed-linjäraxel för hantering
 
Precisionslinjärbord för fräs- och slipmaskiner
 
Fräshuvud
 
 

Som motorspecialist har INA - Drives & Mechatronics GmbH & Co. oHG målet att tillsammans med kunderna utveckla nya och framgångsrika systemlösningar baserade på direktdrivningar, som garanterar ett bättre förhållande mellan kostnader och nytta.

Direktdrivningsteknikens möjligheter och typer bestäms med hjälp av simulationer. Först därefter utvecklar och realiserar IDAM-teamet de effekthöjande system som utformats efter de individuella kraven och som ska integreras i det befintliga totalsystemet.

Tillsammans med anpassade INA-/FAG-styr- och lagermoduler och egna sensoriklösningar erbjuder IDAM måttanpassade engineering-lösningar med linjära och rotativa drivsystem. Till samtliga motorserier finns tack vare egna resurser kundspecifika lösningar från INA, FAG und IDAM   Här ingår motor, lagring/styrning, gränssnittskomponenter, mätsystem och sensorik.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår