Applikationer

C-båge

 
 
 

Komplett lösning för C-bågen

Önskemålet från kunden var att erhålla högsta bildkvalitet med lägsta belastning för patienten. Man sökte en linjärstyrning som gjorde det möjligt att positionera röntgenröret i en jämn, exakt rörelse över C-bågen. Dessutom skulle den tåla röntgenstrålningen och vara tystgående.

Lösningen kom från Schaeffler-gruppen. En lösning som är monteringsfärdig, tekniskt sett briljant och som ger kunden stora ekonomiska fördelar. Den nya rundbågestyrningen bygger på en strängpressad aluminiumprofil med härdade axlar av rostfritt stål. Lösningen med integrerat styr-/frigående lager är speciellt innovativ. Tack vare detta kan eventuella mätonogrannheter i anslutningskonstruktionen utjämnas. Det frigående lagret är utfört som en profillöprulle med förskjutbar innerring, nämligen som nållager – vilket är en av våra specialiteter.

Fördelarna: ett jämnare förskjutningsmotstånd, oberoende av röntgenrörets position.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår