Medicinteknik

Produktspektrum

 

Välj bland 1001 lagermodeller!

Ur en enorm mångfald på rullningslagerdetaljer och material har vi kombinerat nära 40 000 olika lagermodeller. Alla är standardlösningar som du finner i katalogen. Välj bland dessa när du vill lagra en maskindetalj ekonomiskt och tekniskt optimalt.

Fördelen för dig är att du erhåller uteslutande toppkvalitet med lång livslängd. Och dessutom ett löfte att våra produkter under drift kommer att kräva mycket lite av din dyrbara tid. Underhålls- och monteringsvänliga lösningar är nämligen vår styrka. Vi levererar ofta hela byggrupper som bara behöver skruvas fast. Det innebär att komponenterna är optimalt avstämda både till varandra och till anslutningskonstruktionen. Uppbyggnaden i moduler stöds genom omfattande tillbehörs- och servicepaket som du som kund kan välja bland, från tätningen till lämplig ytbehandling av enskilda lagerdetaljer och rekommendationer om smörjmedel.

Och om våra standardlager inte skulle motsvara dina förväntningar så utvecklar vi gärna en speciallösning tillsammans med ditt företag.

 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår