Information
 

Mer information om de tjänster som F’IS erbjuder finns på F’IS hemsida: www.fis-services.de

 
KONTAKT
Råmaterialutvinning och -bearbetning

Service

Teknisk rådgivning

Allt kortare utvecklingstider kräver noggrann måttsättning och dimensionering av rullnings- och glidlager från första början. Det gäller även för branschen råmaterialutvinning och -bearbetning. Genom att utnyttja kunskaperna hos erfarna lagerexperter redan under utvecklingsfasen kan våra kunder göra tids- och kostnadsbesparingar. Därför erbjuder vi omfattande rådgivning för konstruktörer, från tekniska skrifter och vår e-katalog till beräkningsprogram.

Ingenjörerna vid INA och FAG har utomordentliga fackkunskaper inom alla områden av rullnings- och glidlagerteknik. De ger råd till kunderna om allt som gäller tillämpning och konstruktion och erbjuder en beräkningsservice som är exakt anpassad till branschens behov. Vi utvecklar individuella problemlösningar tillsammans med våra kunder.

 

F’IS – INA:s och FAG:s underhållsservice

FAG Industrial Services (F’IS) erbjuder mångsidiga underhållslösningar som reducerar underhållskostnaderna, undviker oplanerade stillestånd och ökar maskinernas tillgänglighet. Tack vare våra mångåriga praktiska erfarenheter inom denna bransch är vi väl förtrogna med de ytterst svåra driftsförhållandena som gäller för brytning och bearbetning av råmaterial. Produkter, tjänster och utbildning inom F’IS utgör en väsentlig del av ett lagers livscykel och tas mycket väl emot av våra kunder över hela världen.

Branschlager

Vi lagerhåller utvalda produkter ur sortimentet för Mining och Processing för våra kunder med en speciellt utvecklad lagerplanering. Det innebär att vi kan minska lagerhållningskostnaderna hos våra kunder betydligt och säkerställa snabb tillgänglighet till rätta marknadspriser.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår