KONTAKT
TRYCKSAKER
 

Broschyr | 2013-01
Bearing Supports and System Solutions for Motorcycles

 
Industri

Motordrivna tvåhjulingar och specialfordon

 
 
 

Lagringar och systemlösningar för motorcyklar och specialfordon

Oavsett var motorcykeln byggs är det aldrig långt till INA- och FAG-experterna inom branschsektionen Consumer Products. Med en stark internationell företagsgrupps hela know-how och resursutbud.

Mindre förbrukning, mindre CO2, underhållsfri och längre användningstid

Vårt program erbjuder motorcykeltillverkare och deras kunder maximal nytta. Hit hör exempelvis en förlängning av motorcykelns livslängd tack vare högutvecklade komponenter och moduler, sänkning av bränsleförbrukningen samt större ekonomi tack vare innovativa motorelement och viktoptimerade komponenter. Vi stöder våra kunder med produkter som bidrar till minskade CO2-utsläpp och därmed till miljöskyddet och erbjuder perfektion genom en helhetsoptimering av kostnader, effektivitet och kvalitet.

Högsta kvalitet och optimal avstämning för alla användningsområden

Tillsammans med våra kunders konstruktörer har vi utvecklat många specifika lösningar för motor, växellåda och chassi samt för specialtillämpningar. De kunskaper som INA- och FAG-experterna besitter garanterar högsta kvalitet och optimal avstämning för alla användningsområden.

 
Produktspektrum
Försök
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår