Tryckerimaskiner

Applikationer

Lagerlösningar med system

Schaeffler-gruppen Industrie är med varumärkena INA och FAG sedan decennier specialiserade på alla tillämpningar i en tryckerimaskin.

Sedan länge ligger optimeringspotentialen inte enbart i en kontinuerlig förbättring av de enskilda komponenterna. En optimal avstämning av alla delsystemen i en tryckerimaskin medför högsta möjliga, tillförlitliga tryckkvalitet till lägsta möjliga kostnader. För att svara upp till de ständigt ökande kraven på prestanda och ekonomi får förståelsen för totalsystemet allt större betydelse.

Det nya konceptet "added competence" inriktar sig på denna optimeringspotential för tryckerimaskiner inom branschen för produktionsmaskiner. Oavsett om det gäller styr- eller frigående lager, löprullar, växlingslager eller hela paletten linjärteknik eller om det gäller standardlager eller kundspecifika lösningar – för alla dessa INA- och FAG-produkter gäller principen "lösning med system". Gränssnittsreducering genom funktionsintegration, kompakt konstruktion, monteringsfärdiga enheter och avstämning av komponenter och delsystem till varandra står i fokus för utvecklingen mot ökad effektivitet och lönsamhet för tryckerimaskinen.

 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår