Industri

Tryckerimaskiner

Added competence för tryckerimaskiner

En högexakt och förslitningsfri lagring av tryckvalsarna har stor betydelse för en riktigt skarp tryckbild. Schaeffler-gruppen Industrie är med varumärkena INA och FAG sedan decennier specialiserade på alla tillämpningar inom detta segment och intar en globalt ledande roll med teknik och marknadsandelar när det gäller tryckerimaskiner.

INA- och FAG-produktpaletten omfattar alla lagringar av tryckerimaskiner, även aggregat för processerna skakning, skärning, bindning och häftning tillhör sortimentet. Produkturvalet sträcker sig från exakta standardlager till kundspecifika systemlösningar.

Schaeffler-gruppen Industrie följer sina kunder som utvecklingspartner under hela produktutvecklingstiden. Kompetent tillämpningsrådgivning och omfattande konstruktionskunskaper ingår också i vår service precis som beräkning av rullningslager, provningar och tribologi.

Med utomordentliga tillämpningskunskaper gör INA och FAG det möjligt att om och om igen spara kostnader samtidigt som prestanda ökar – ofta i en enda produkt. Som till exempel i de nya löprullarna med Triondur-skiktsystemet som svarar för betydligt ökad funktionssäkerhet och användningstid i arkoffsetmaskiner.

 
Applikationer
Produktspektrum
Service
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår