MER INFORMATION
KONTAKT
Cellulosa och papper

Service

 
 
 
 
 

Kapitalintensiva papperslinor kräver ständig tillgänglighet med högsta möjliga anläggningskvalitet och en intelligent livscykelservice där ingenting får lämnas åt slumpen. För de globalt använda rullningslagren inom Pulp & Paper finns därmed krav på tillförlitliga produkter och tjänster för montering, smörjning, uppriktning och tillståndsövervakning.

INA och FAG möter dessa krav genom det oberoende serviceföretaget FAG Industrial Services GmbH (F’IS).

F’IS offererar tillverkaroberoende lösningar för underhåll och kvalitetssäkring av anläggningsövervakningen samt även införande och genomförande av förebyggande underhållsåtgärder. Den rekonditionering av rullningslager som F’IS till exempel erbjuder bidrar genom korta leveranstider i hög grad till att bevara den ständiga tillgängligheten. Ett brett program med monterings- och uppriktingsverktyg, mätinstrument och smörjmedel samt utbildning underlättar underhållsarbetet och hjälper till att utforma effektivare arbetsförlopp. Med mycket erfarenhet från FAG och kvalificerat yrkesfolk är F’IS den kompetenta partnern både för kundorienterade lösningar och tillstånds- och kvalitetsövervakning.

Snabbt och flexibelt

Skräddarsydda övervakningssystem för pappersindustrin identifierar skador på ett mycket tidigt stadium. Planeringssäkerheten ökar – oplanerade stillestånd undviks och lagerbyten kan disponeras i förväg.

Fackmän från F’IS stöder pappersproduktionen i hela världen med modernaste teknik, till exempel genom fjärrdiagnos via Internet eller GSM. Om en personlig insats krävs hjälper högkvalificerade tekniker och ingenjörer till på plats, om så behövs bara några få timmar efter en begäran om hjälp. Högsta säkerhet med serviceavtal. Omfattningen och utformningen beror på kriterierna för anläggningen. F’IS står gärna till tjänst med information!

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår