KONTAKT

Schaeffler Sverige AB
Box 941
195 05 Arlandastad
Sverige

Besöksadress

Charles Gata 10
195 61 Arlandastad
Sverige

Leveransadress

Lindberghs Gata 11

195 61 Arlandastad

Sverige

Organisationsnummer

556120-1533

Telefon, fax och mail

Tel. +46 8 595 109 00
Fax +46 8 595 109 60

info.se@schaeffler.com

GPS:

N 59° 36′ 39.6”
E 17° 53′ 28”
Google Maps

 

Order- och leveransförfrågningar

Tel. +46 8 595 109 10

order.se@schaeffler.com
 
QUICK CENTER LINJÄR

På vårt Quick Center för linjära produkter bearbetar vi snabbt och flexibelt härdade och slipade axlar samt linjärsystem efter dina ritningar.
Quick Center Linjär

 

Företaget

Schaefflerkoncernen är en ledande global integrerad underleverantör till fordonstillverkare och övrig industri. Företaget representerar högsta kvalitet, enastående teknik och utpräglad innovationsförmåga. Schaefflerkoncernen ger ett avgörande bidrag till ”mobility for tomorrow” med högprecisa komponenter och system i motor, växellåda och chassilösningar, samt rullnings- och glidlagerlösningar för mängder av industriella tillämpningar. Företaget omsatte cirka 14,0 miljarder euro under 2017. Med cirka 92 000 medarbetare världen över är Schaeffler ett av Europas största familjeägda teknikföretag. Schaeffler har ett världsomspännande nätverk av fabriker, forsknings- och utvecklingsanläggningar och säljbolag på cirka 170 orter i 50 länder.

 

Schaeffler Sverige AB är det svenska försäljningsbolaget i Schaefflergruppen för varumärkena INA och FAG. Det svenska huvudkontoret finns i Arlandastad norr om Stockholm. Dessutom finns fyra lokalt placerade försäljningskontor runt om i landet med försäljningsingenjörer för kundnära teknisk och kommersiell service.

Lagerhållning och logistik finns i Arlandastad. Centrallagret som är Nordeuropas största i sitt slag förfogar över alla moderna hjälpmedel för högsta flexibilitet och kvalitet. Lagret försörjer den svenska och norska marknaden. I våra egna specialanpassade lokaler i Arlandastad finns även vår administration samt försäljningsavdelningarna för fordons-, linjär-, maskin- och service/eftermarknaden samlade.

Vi har även erfarna ingenjörer som gärna hjälper till med beräkningar, konstruktion, dimensionering av lager samt även med smörjning och montage och andra problem förknippade med service und underhåll.

Genom oss kan ni beställa bearbetning av linjära lagerkomponenter, som härdade och slipade axlar, profilskenstyrningar, och kulskruvar. För mer information om bearbetning av axlar och kulskruvar, inklusive beställningshjälp, se länken nedan.

Produktionsutrustningen utgörs både av manuella maskiner för flexibel enstycks- och småserieproduktion och av NC-styrda maskiner för rationell produktion i större serier. Det finns även maskiner för tillverkning av INAs precisionslåsmuttrar AM.

I hela produktionen sker kontinuerlig kvalitetskontroll efter fastställda kvalitetsplaner enligt ISO 9001:2000.

Schaeffler Sverige AB sysselsätter f.n. 60 personer varav 53 i Arlandastad.

 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår