FURTHER INFORMATION
Schaeffler Corporate Website

För ytterligare information om Schaefflerkoncernen, besök koncernens webbplats på www.schaeffler.com.

 
Företaget

Koncern

Schaeffler - ett ledande globalt teknikföretag

Med cirka 87 900 medarbetare världen över är Schaeffler ett av Europas största familjeägda teknikföretag. Schaeffler har ett världsomspännande nätverk av fabriker, forsknings- och utvecklingsanläggningar och säljbolag på cirka 170 orter i 50 länder. Företaget omsatte cirka 13,3 miljarder euro under 2016. Som en global utvecklingspartner och leverantör upprätthåller Schaeffler stabila och långsiktiga relationer med kunder och leverantörer.

 
Shareholders of the Schaeffler Group

DELÄGARE

Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann, tillsammans med sin son Georg F. W. Schaeffler, vidareutvecklar det livsverk som inleddes av hennes 1996 avlidne make Dr.-Ing. E. h. Georg Schaeffler.
Delägare

 
 
 
Executive Board

Styrelse

Schaefflerkoncernen leds av direktionen för Schaeffler AG. Direktionen utgör, tillsammans med de regionala verkställande direktörerna, styrelsen för Schaefflerkoncernen.
Styrelse

 
 
 
Strategy

STRATEGI

Anspråken på mobilitet är i snabb förändring och kräver nya svar. Med strategin ”Framtidens mobilitet” stakar vi ut riktningen, så att Schaeffler-koncernen även i framtiden kommer att uppvisa en hållbar tillväxt med god lönsamhet.
Strategi

 
 
 
Supervisory board of Schaeffler AG

FÖRVALTNINGSRÅD

Förvaltningsrådet för Schaeffler AG är tillsättande, rådgivande och övervakande instans för styrelsen. Det gemensamma förvaltningsrådet med medbestämmanderätt för Schaeffler AG består av 20 ledamöter - tio arbetstagarrepresentanter och tio företrädare för delägarna.
Förvaltningsråd

 
 
 
Investor Relations

AKTIEÄGARRELATIONER

Ekonomiska rapporter, presentationer och företagskommunikation för innevarande räkenskapsår och publiceringsdatum för information om Schaefflerkoncernens ekonomiska situation.
Aktieägarrelationer

 
 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår