YTTERLIGARE INFORMATION

Överblick över våra certifierade fabriker

Certifikat och utmärkelser

 
Företaget

Kvalitet

 
 
 
 

Kvalitetspolicy

Schaefflerkoncernen är en ledande global integrerad leverantör till fordonsindustri och annan tillverkningsindustri. Företaget står för högsta kvalitet, enastående teknik och utpräglad innovationsförmåga.

Vårt ledarskap inom kvalitet, teknik, pålitlighet, innovation och ekonomi, i kombination med tillförlitlig leverans och engagerad service, ger oss trogna kunder. Detta skapar långsiktig framgång för vårt företag.

Vår måttstock för kvalitet handlar om att uppfylla våra kunders förväntningar och krav. Vi respekterar alltid lagar och myndighetskrav.

Vårt arbete är inom alla områden inriktat på kontinuerlig förbättring i syfte att nå ”nollfelsnivå”. I praktiken betyder detta felförebyggande och riskminimerande åtgärder.

Varje anställd är medveten om sina plikter med avseende på kvalitet och låter sina tankar och handlingar styras av detta.

Direktion, chefer och alla medarbetare är fokuserade på denna kvalitetspolicy.


Klaus Rosenfeld | Verkställande direktör

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår