Beräkning

BEARINX-online
Easy Ballscrew

Kostnadsfri modul för beräkning av kulskruvlagringar
Bra kundservice har lika lång tradition i Schaefflerkoncernen som utveckling och produktion av precisionskomponenter i högsta kvalitet. För säker användning av våra produkter erbjuder vi nödvändigt stöd redan i utvecklingsfasen.

Bekvämare kan det inte bli!
Den nya BEARINX®-online-modulen ”Easy Ballscrew” gör det enkelt att beräkna livslängd, lagerförspänning och spindeltöjning i kulskruvar. Beräkningsresultatet kan matas ut i PDF-format.

 

Bekvämt användargränssnitt
Den självförklarande menynavigeringen tillåter snabb och enkel datainmatning för modellkonstruktion, lagerval och belastningsfall. I detta sammanhang kan man använda förkonfigurerade elastiska axelsystem med styrande/frigående lagring, eller styrande/styrande med spindeltöjning. Geometri- och beräkningsdata för rullningslager från INA och FAG laddas från en integrerad databas. Krafter från drivenheten, med position, varvtal och kraft i spindelmutterns x-riktning samt ytterligare belastningar (t.ex. från remtransmissioner) kan tas med i den samlade belastningen. Även information om smörjmedlet kan matas in.

 

Registrering och inloggning
Beräkningsprogrammet ”Easy Ballscrew” finns endast på internet och kan användas kostnadsfritt utan begränsningar. Registreringen går snabbt och sedan kan funktionen användas omedelbart.

Klicka här för registrering/inloggning:
http://bearinx-online-easy-ballscrew.schaeffler.com

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår