TRYCKSAKER
 

Broschyr | 2011-12
Bearinx®-online Easy Linear System
Convenient calculation for multi-axis positioning systems

 
Beräkning

BEARINX-online Easy Linearsystem

Gratis beräkningsmodul för beräkning av INA-linjärenheter
Beräkningsmodul online för linjärenhet

Den välkända mjukvaran „Easy Linear“ online för skenstyrningar kompletteras nu med den nya BEARINX-online module "Easy Linearsystem"

Med “Easy Linearsystem” är det nu möjligt att beräkna nominell livslängd och statisk bärsäkerhet för fleraxiella positioneringssystem med INA-linjärenheter. Påverkande faktorer som är typiska för produktien är:

  • Alla axlar är sammanskopplade för att skapa en komplett linjärsystemsberäkning.
  • Hänsyn tas till acceleration av massan för bord och maskinbädd för respektive axel.
  • Bearbetningspunkter kan definieras för att beräkna möjliga infjädringar av linjärsystemet.
 
 
 

Användarvänligt gränssnitt
Den användarvänliga menyn gör att det går snabbt och enkelt att mata in data för beräkningarna. Genom att använda fördefinierade 1-, 2- eller 3- axliga positioneringssystem som utgångspunkt så kan linjärsystemet snabbt skapas och färdigställas med hjälp av de nödvändiga parametrarna. All data kan läggas in individuellt för varje axel tack vare den användarvänliga menyn.
Fördelarna med den nya modulen åskådliggörs vid inmatningen av lastfall där hastighet, acceleration, tid och längd för varje axel kan läggas in. Motsvarande rörelsediagram skapas automatiskt.
Innan användare genomför beräkningarna kan användaren välja mellan en mängd olika linjärenheter från INA.

 

Automatisk förfråganprocess
När beräkningen är klar får användaren ett e-mail med en sammanfattning av det viktigaste resultaten samt indata i ett pdf-dokument.
Mailet innehåller även en länk som gör det möjligt att generera en förfrågan för linjärsystemet som simulerats. Det finns även en fritextruta där ytterligare specifikationer kan göras. Detta gör att våra specialister fortare kan komma tillbaka med en komplett förfrågan.

 

Registrering
Modulen "Easy Linearsystem" BEARINX-online är endast tillgänglig online och kan användas gratis utan begränsning. När registreringen är klar kan beräkningar göras omedelbart.

Registrering sker:
http://bearinx-online-easy-linearsystem.schaeffler.com

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår