Beräkning

BEARINX-online Easy Pump

Gratis modul för beräkning av vätskepumpar online
Bra kundservice har lika lång tradition i Schaefflerkoncernen som utveckling och produktion av precisionskomponenter i högsta kvalitet. För säker användning av våra produkter erbjuder vi nödvändigt stöd redan i utvecklingsfasen.

Bekvämare kan det inte bli!
Den nya BEARINX®-online-modulen ”Easy Pump” gör det enkelt att beräkna lagringar i vätskepumpar. Lagren väljs med hjälp av Schaefflers omfattande databas som gör det möjligt att ta hänsyn till lagrens exakta inre geometridata i beräkningen. För utvärdering av lagringskoncept beräknas inte bara livslängden för det enskilda lagret utan även riktvärden för selektiv förskjutning av axeln i drift och lagrens jämförelsespänning. Beräkningsresultaten och indata presenteras i ett detaljerat PDF-dokument.

 
BEARINX-online Easy Pump

Bekvämt användargränssnitt
Den lättförståeliga dialogen leder användaren steg för steg genom beräkningsarbetet. Detta tillåter snabb och enkel datainmatning för modellkonstruktion, lagerval och belastningsfall. Dessutom erbjuder programmet möjlighet att lägga till ett svänghjul, mata in data för axelns och husets toleranser samt att definiera smörjförhållandena i närmare detalj. Inmatade data kan visualiseras för kontroll och kan på ett enkelt sätt lagras lokalt.

 

Registrering och inloggning
Beräkningsprogrammet BEARINX-online Easy Pump finns endast på internet och kan användas kostnadsfritt utan begränsningar. Registreringen går fort och beräkningsarbetet kan inledas genast.

Klicka här för registrering/inloggning:
http://bearinx-online-easy-pump.schaeffler.com

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår