TRYCKSAKER
 

Broschyr | 2014-02
BEARINX®-online Easy RopeSheave
Reliable calculation of rope sheave bearing supports

 
Beräkning

BEARINX-online Easy RopeSheave

Kostnadsfri beräkningsmodul för tillförlitlig beräkning av lagringar för linskivor
Bra service är en tradition inom Schaeffler-koncernen - liksom utveckling och tillverkning av precisionsdetaljer av högsta kvalitet. För att säkerställa att våra produkter används på rätt sätt erbjuder vi det stöd du behöver redan i utvecklingsfasen.

Enklare än så här blir det inte!
Med den nya BEARINX-online modulen ”Easy RopeSheave”, kan du beräkna säkerhetsfaktorn för statisk belastning samt livslängd för en eller flera lagringar till linskivor. Beräkningen bygger på exakt information om lagrets inre geometri, inklusive rullkropparnas och löpbanornas profiler. Beräkningsresultatet kan genereras i PDF-format för din dokumentation.

 

Användarvänligt gränssnitt
Det självförklarande menysystemet leder dig när du matar in de data som krävs för modellstruktur, lagerval och lastfall. Upp till åtta linskivor med ett eller två lager per skiva och en valfri stålbussning mellan lagren och linskivan kan modelleras. Geometriska data för INA- och FAG-rullningslager hämtas från en integrerad databas. För att beräkna ett statiskt lastfall eller fyra dynamiska lastfall krävs följande indata:

  • linkraft,
  • omslutningsvinkel,
  • diagonal dragkraft,
  • linhastighet,
  • tidsandel,
  • systemtemperatur.
 

Registrering och inloggning
Beräkningsprogrammet ”BEARINX-online Easy RopeSheave” finns bara på nätet och det kan användas gratis utan begränsningar. Efter den första registreringen, som går mycket fort, kan du börja beräkna omedelbart.

Du kan registrera dig/logga in på följande adress:
http://bearinx-online-easy-ropesheave.schaeffler.com

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår