KONTAKT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Tyskland

Tel. +49 9132 82 12 77
Fax +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX-online axelberäkning

Förutsättningar

Den här tjänsten är bara avsedd för INA/FAG-direktkunder eller INA/FAG-återförsäljare!

 
 
Systemförutsättningar
Det egentliga räknearbetet utförs av kraftfulla servrar hos INA, medan den lokala maskinvaran bara sköter användargränssnittet. Det gör att kraven är måttliga på maskinvaran som du använder.
Maskinvara
Processor: 500 MHz eller mer
Arbetsminne: minst 256 MB (512 MB rekommenderas)
Bildskärmsupplösning: 1024 x 768 eller bättre
80 MB ledigt hårddiskutrymme
Internetanslutning via ISDN (DSL rekommenderas)
Programvara
Java 2 Runtime Environment
Java Plug-in-kompatibel webbläsare
Macromedia Flash Player
 
 

Med BEARINX-online uppfyller vi en gammal önskan från våra kunder – nämligen att själv kunna utföra exakta beräkningar med ett effektivt verktyg. I takt med att utvecklingstiderna och produktcyklerna blir kortare, blir ett snabbt agerande alltmer en konkurrensfaktor. Bara den som reagerar snabbt och samtidigt kompetent får det försprång som krävs.

Nu kan du alltså själv utnyttja de lysande möjligheter som vårt beprövade BEARINX-program erbjuder!

Vilka förutsättningar behöver du?

BEARINX-online gör det möjligt att beräkna komplexa elastiska axelsystem. Vi erbjuder en endagskurs för att du lättare ska kunna komma igång med programmet. Syftet är att öka förståelsen för de beräkningsmodeller som används. Du lär dig hantera användargränssnittet och vi visar hur man tolkar beräkningsresultaten.

Hur programmet får användas och vilken ytterligare service som finns (t.ex. kurser och support) är angivet i ett ömsesidigt kontrakt. För kursen och licensen till BEARINX-online debiteras en avgift.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår