KONTAKT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Tyskland

Tel. +49 9132 82 12 77
Fax +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX-online spindelberäkning

Förutsättningar

Den här tjänsten är bara avsedd för INA/FAG-direktkunder eller INA/FAG-försäljningspartners!

 
 
Systemförutsättningar
Det egentliga räknearbetet utförs av kraftfulla servrar hos INA, medan den lokala maskinvaran bara sköter användargränssnittet. Det gör att kraven är måttliga på maskinvaran som du använder.
Maskinvara
Processor: 500 MHz eller mer
Arbetsminne: minst 256 MB (512 MB rekommenderas)
Bildskärmsupplösning: 1024 x 768 eller bättre
80 MB ledigt hårddiskutrymme
Internetanslutning via ISDN (DSL rekommenderas)
Programvara
Java 2 Runtime Environment
Java Plug-in-kompatibel webbläsare
Macromedia Flash Player
 
 

Allt kortare utvecklingstider och produktcykler ställer höga krav både på maskinkonstruktörer och deras leverantörer. Bara den som reagerar snabbt och samtidigt kompetent på nya krav, får det försprång som krävs i den hårda konkurrensen. Med INA och FAG har du hittat rätt partner.

Därför ger vi våra kunder chansen att själva utnyttja alla de möjligheter som BEARINX erbjuder. Med BEARINX-online spindelberäkning har du nu tillgång till den nya modulen för utformning av spindellagringar som integrerats i BEARINX.

Vilka förutsättningar behöver du?

Spindelberäkningen i BEARINX-online gör det möjligt att beräkna komplexa elastiska axelsystem och huvudspindellagringar. Vi erbjuder en kurs för att du lättare ska kunna komma igång med programmet. Syftet är att öka förståelsen för de beräkningsmodeller som används. Du lär dig hantera användargränssnittet och vi visar hur man tolkar beräkningsresultaten.

Hur programmet får användas och vilken ytterligare service som finns (t.ex. kurser och support) är angivet i ett ömsesidigt kontrakt.

För kursen och licensen för spindelberäkningen i BEARINX-online debiteras en avgift.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår