MER INFORMATION

medias® produktkatalog

Kullagrade skenstyrningar
 
KONTAKT
 
Profilskenestyrningar

Kullagrade skenstyrningar

Sexradiga kullagrade skenstyrningar

Sexradiga kullagrade skenstyrningar KUSE är de styrningar på kulbas som har störst bärförmåga och är styvast. De består av minst en styrvagn med fullkuligt löpsystem, en styrskena, integrerade elastiska avstrykare i styrvagnens ändar, längsgående tätningslister på vagnens undersida och förslutningslock av plast.
Kullagrade skenstyrningar KUSE är lämpliga för accelerationer upp till 150 m/s2, hastigheter upp till 300 m/min och driftstemperaturer från –10 °C till +100 °C. De används i tillämpningar med långa, obegränsade slag, höga och mycket höga belastningar, hög till mycket hög styvhet.

Fyrradiga kullagrade skenstyrningar

Fyrradiga kullagrade skenstyrningar KUVE är det mest mångsidiga och mest omfattande utarbetade programmet för profilskenor från INA. Dessa enheter består av minst en styrvagn med fullkuligt löpsystem, en styrskena, integrerade elastiska avstrykare i styrvagnens ändar, längsgående tätningslister på vagnens över- och undersida och förslutningslock av plast.
Kullagrade skenstyrningar KUVE är lämpliga för accelerationer upp till 150 m/s2, hastigheter upp till 300 m/min och driftstemperaturer från –10 °C till +100 °C. De används i tillämpningar med långa, obegränsade slag, höga belastningar, hög styvhet, låg friktion.
Enheterna finns även i ljudoptimerat utförande samt iX-life-kvalitet.

Tvåradiga kullagrade skenstyrningar

Tvåradiga kullagrade skenstyrningar är det ekonomiska alternativet när det gäller styrningar med medelhöga anspråk på belastningen. Enheterna består av minst en styrvagn med fullkuligt löpsystem, en styrskena, integrerade elastiska avstrykare i styrvagnens ändar, längsgående tätningslister på vagnens undersida och förslutningslock av plast.
Kullagrade skenstyrningar är lämpliga för accelerationer upp till 150 m/s2, hastigheter upp till 180 m/min och driftstemperaturer från –10 °C till +100 °C. De används vid långa, obegränsade slag, medelhöga belastningar, medelhög styvhet och låg friktion.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår