MER INFORMATION

medias® produktkatalog

Kullagrade miniatyrskenstyrningar
 
KONTAKT
 
Profilskenestyrningar

Kullagrade miniatyr-skenstyrningar

Tvåradiga kullagrade miniatyrskenstyrningar

Dessa styrningar är förspända, linjära styrlager för begränsade och obegränsade slag. De har medelhög bärförmåga och momentbelastningsförmågan är medelhög till hög.
Uppbyggnaden i moduler tillåter utbyte av skenor och vagnar inom en utbytes- och noggrannhetsklass. Det förenklar inbyggnaden av styrningarna, gör det enklare att skaffa reservdelar och ger ekonomisk lagerhållning.
Bärkropp och styrskenor är rostfria. Som skydd mot förorening av rullsystemet har styrvagnens ändar tätningar. Vagnarna är infettade och kan eftersmörjas. Skenor och vagnar finns även i brett utförande.

Fyrradiga kullagrade miniatyrskenstyrningar

Fyrradiga kullagrade miniatyrskenstyrningar är inbyggnadsklara styrningar för obegränsade slag. De har hög till mycket hög bärförmåga och styvhet.
Bärkropp och styrskenor är rostfria. Som skydd mot förorening av rullsystemet har styrvagnens ändar tätningar. Smörjintervallen kan förlängas tack vare smörjmedelsreservoaren.
Vagnarna är infettade och kan eftersmörjas.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår