MER INFORMATION

medias® produktkatalog

Rullagrade skenstyrningar
 
KONTAKT
 
Profilskenestyrningar

Rullagrade skenstyrningar

Rullagrade skenstyrningar RUE är tack vare de cylindriska rullarna de INA-profilskensstyrningar som har högst bärförmåga och är styvast. De består av minst en styrvagn med fullrulligt löpsystem, en styrskena, integrerade elastiska avstrykare i styrvagnens ändar, längsgående tätningslister på vagnens över- och undersida och förslutningslock av plast som försluter fästhålen i skenan.

Styrvagn och styrskena i en rullagrad skenstyrning är avstämda till varandra genom deras mycket snävt tolererade förspänning. Valfritt utbyte av vagn och skena kan göras efter diskussion med oss.

Rullagrade skenstyrningar är lämpliga för accelerationer upp till 100 m/s2, hastigheter upp till 180 m/min och driftstemperaturer från –10 °C till +100 °C. De används i tillämpningar med långa, obegränsade slag, höga och mycket höga belastningar samt hög till mycket hög styvhet.

Enheterna finns även i ljudoptimerat utförande samt iX-life-kvalitet .

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår