MER INFORMATION
 
TRYCKSAKER
 

Katalog | 2018-06
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
KONTAKT
 
Rullningslager och glidlager

Axialnålkransar / axiallagerbrickor / axialnållager

Axialnålkransar

Axialnålkransar består av plast- eller metallaxialhållare med integrerade nålrullar och är axiellt mycket kompakta. De upptar höga axiella krafter i en riktning. Radiallaster måste tas upp separat. Axialnålkransar förutsätter att härdade och slipade ytor kan utnyttjas som löpbana.

Axiallagerbrickor

Axiallagerbrickor är stansade, genomhärdade, polerade och kan användas som axel- eller husbricka. Dessa brickor är lämpliga om den angränsande maskindelen inte är härdad, men likväl tillräckligt styv och formnoggrann.

Axialnållager

Axialnållager är komponenter som består av axialnålkransar och axiallagerbrickor med centreringsfläns. De kan kombineras med nålbussningar och nållager. Nålkransens löpbana måste vara härdad och slipad.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår