MER INFORMATION
 
TRYCKSAKER
 

Katalog | 2014-04
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
KONTAKT
 
Rullningslager och glidlager

Cylindriska axialrullager / axialrullkransar / axiallagerbrickor

Cylindriska axialrullager

Cylindriska axialrullager är kombinationer av cylindriska axialrullkransar, hus- och axelbrickor.
Lagren har speciellt låg axiell höjd, har stor bärförmåga, är mycket styva och upptar axialkrafter i en riktning.

Cylindriska axialrullkransar

Cylindriska axialrullkransar består av en axialhållare med en eller två cylindriska rullrader Hållarna har speciellt låg axiell höjd, men de har stor bärförmåga och är mycket styva. De upptar axialkrafter i en riktning och verkar som frigående lager i radiell riktning. Axialkransar kombineras med hus- resp. axelbrickor eller integreras direkt i anslutningskonstruktionen. Om de används utan axiallagerbrickor måste löpbanan vara utförd som rullningslagerlöpbana.

Husbrickor

Husbrickor är spånavskiljande tillverkade, mantelytan är slipad, löpytan finbearbetad. De kan centreras utvändigt och kombineras med axialkransar om den angränsande ytan kan inte användas som löpbana.

Axelbrickor

Axelbrickor är spånavskiljande tillverkade, mantelytan är slipad, löpytan finbearbetad. De kan centreras invändigt och kombineras med axialkransar om den angränsande ytan kan inte användas som löpbana.

Löpbrickor

Löpbrickor kan användas som hus- och axelbrickor. Hål och mantelyta är svarvade, löpytan är slipad.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår