MER INFORMATION

medias® produktkatalog

 
KONTAKT
 
ELGES ledlager, glidbussningar, länkhuvuden

Hydrauliklänkhuvuden

Hydraullänkhuvuden är försedda med radialledlager GE..-LO eller GE..-DO. De har stål/stål-glidparningar, upptar radiella krafter i drag- eller tryckriktning, överför rörelser och krafter med litet moment och är lämpliga för växlande radiella belastningar. Huvudena kan antingen skruvas på genom en gänga i skaftet eller svetsas fast med runda eller fyrkantiga svetsändar.

Huvuden med runda svetsändar har en 45° svetsfas och centreringsmöjlighet genom det centralt placerade spännstiftet. De är speciell lämpliga för kolvstänger. Hydraullänkhuvuden med fyrkantig sektion är utomordentligt lämpliga för cylinderbottnar. Huvudena är slitsade på båda sidor till d = 50 mm, från d = 50 mm ensidigt slitsade och kan eftersmörjas via konsmörjnippel.

med gängat klämfäste

GIHNRK..-LO enligt DIN 24 338, ISO 6 982 för normala hydraulcylinder enligt Cetop-rekommendation RP 58 H, DIN 24 333, DIN 24 336, ISO/DIS 6 020 I och ISO/DIS 6 022.

Ledlagret fixeras med låsringar i länkhuvudet. Det gängade klämfästet har två insexskruvar enligt DIN EN ISO 4 762. GIHRK..-DO är speciellt lämpliga för hydraulcylindrar. De har minsta möjliga anslutningsavstånd vid max. slaglängdsutnyttjande. Dessa huvuden finns även med de underhållsfria ledlagren GE..-UK-2RS, GE..-FW-2RS.

med svetsände

GK..-DO enligt DIN ISO 12 240-4-måttserie E, form S, utförda med rund svetsände, centreringsstift i skaftänden och 45°-svetsfas. De lämpar sig för fastsättning på kolvstångsändar och på cylinderrörets botten. Ledlagren är fixerade genom dubbelsidig prägling i länkhuvudet.

GF..-DO finns i massivt utförande med fyrkantig svetsände. Ledlagren fixeras med låssringar i länkhuvudet och kan demonteras. Dessa huvuden lämpar sig för fastsättning på hydraulcylinderrörets botten.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår