KONTAKT

Schaeffler Sverige AB
Charles Gata 10
Box 941
195 05 Arlandastad
Sverige

Tel. +46 8595 10900
Fax +46 8595 10960

E-post info.se@schaeffler.com
 
YTTERLIGARE INFORMATION

Ytterligare information (t.ex. vägbeskrivning) till oss i Arlandastad under Adresser

 
Utbildningar

Kurser hos Schaeffler i Sverige

INA/FAG Bearing Academy

Kurser för återförsäljare och kunder – kurskoncept

Att som återförsäljare kunna knyta kunden till sig förutsätter att ett förtroendeförhållande har kunnat skapas. En absolut förutsättning för förtroende är en rådgivning som rättar sig efter kraven och föreställningarna hos den som söker råden.

Som kund, speciellt en av dem som samarbetar med oss i utvecklingsprojekt eller vid underhåll av lagringar, är det viktigt att ha en god kunskap om rullningslagren. Därigenom kan samarbetet med oss ge fullt utbyte.

Dessa tankar utgör grunden i upplägget av kurser för våra återförsäljarpartners och kunder. Med förstärkt utgångspunkt i rullningslagrens egenskaper och funktion får kursdeltagaren de förklaringar som behövs för att kunna välja rätt lager utifrån applikation. Denna bakgrundskunskap utgör både ett stöd för våra försäljningspartners när det gäller att knyta deras kunder till sig och ett stöd för våra kunder vid samarbete med oss i utvecklingsprojekt samt vid service och underhåll. Då behövs kunskap utöver fastställande av rullningslagerbeteckningar och rullningslagertyper, för att kunna göra ett lämpligt val av lager, eller för att kunna utföra korrekt underhåll av lagringar.

Målsättningen motsvarar totalkursen "Produkter och lagringar" som delas in i tvådagarskurserna "Inledande produktöversikt" och "Påbyggnadskurs rotativa lager". Endagskursen "Påbyggnadskurs linjära lager" avrundar produktkunskapen.
Naturligtvis erbjuder även en kurs i praktisk montering, den kan även kombineras med en kortare produktintroduktion. För F'IS-programmet erbjuder vi dels kurser i tillståndsövervaknng och dels en kurs om våra verktyg och smörjsystem.

Observera: Vi ser kurserbjudandena nedan som icke bindande. Vi ber er kontakta oss för uppgift om planerade kurstillfällen. Vi förbehåller oss rätten att ställa in ett kurstillfälle om för få anmäler sig, eller att inte behandla anmälan till en kurs som redan är full. Invänta alltid deltagarbekräftelsen när anmälan har lämnats. Vi förbehåller oss även rätten att ta bort enstaka eller samtliga erbjudna kurser ur vårt kursprogram utan förvarning.

Kontakta oss så sänder vi vårt aktuella kursschema med planerade kurstillfällen.

 

Kontakta oss så sänder vi vårt aktuella kursschema med planerade kurstillfällen.

Titel Kursdatum Bokning Pris**
(€)

Rullningslager, grundkurs - inledande produktöversikt

Enligt överenskommelse

Boka T011

800,–

Rullningslager, fortsättningskurs -roterande lager

Enligt överenskommelse

Boka T012

800,–

Lager, fortsättningskurs- linjärlager

Enligt överenskommelse

Boka T013

400,–

Know-how inom rullningslager: specialkurser för fördjupning*

Enligt överenskommelse

Boka T020

Enl ö.k*

Montering av lager

Enligt överenskommelse

Boka P01

400,–
       
* Kursen anordnas efter överenskommelse. Innehåll, längd och pris anpassas efter behov och önskemål. ** Priserna gäller per deltagare och vid utbildning hos Schaeffler Sverige AB i Arlandastad, för andra platser, begär offert.
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår