KONTAKT

Schaeffler Sverige AB

Tel. 08 59510900

info.se@schaeffler.com
 
Kurser hos Schaeffler i Sverige

Montering av lager

Målgrupp:

Drifts-, underhålls- och verkstadspersonal som i sitt arbete kommer i praktisk kontakt med rullningslager.

Beskrivning:

Att rullningslager monteras korrekt är till stor del avgörande för deras livslängd. Den här kursen visar med hjälp av exempel olika monteringar och hur de hjälpmedel som behövs används. Det krävs att man hänger med på övningarna.

En teoridel tar upp hur monteringsföreskrifterna ska tolkas och omsättas i praktiken samt även de relevanta diagrammen över lagerspel och åtdragningsmoment. I denna del ingår även bestämning av spelet under drift med hjälp av det uppmätta radialspelet.

Kursen avrundas med praktiska övningar med montering och demontering av rullningslager med de relevanta verktygen och genomgång av försiktighetsåtgärder vid montering och demontering av rullningslager.

Vid behov och efter överenskommelse kan kursen kompletteras med en komprimerad produktöversikt (del av T011). Kurstiden bör då utökas till 2 dagar.

Språk: Svenska

Förkunskaper: Teknisk förståelse samt viss baskunskap om rullningslager

Tidslängd: 1 dag

Pris: 400,– €*

Kursort: Arlandastad, eller enligt överenskommelse

Bokning under: P01

* Priset gäller per deltagare och vid utbildning hos Schaeffler Sverige AB i Arlandastad, för andra platser, begär offert.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår