KONTAKT

Schaeffler Sverige AB

Tel. 08 59510900

info.se@schaeffler.com
 
Kurser hos Schaeffler i Sverige

Rullningslager, grundkurs - inledande produktöversikt

Målgrupp:

Personal med teknisk inriktning som i sitt arbete kommer i kontakt med rullningslager hos våra återförsäljare och kunder. Kursen lämpar sig även för försäljare och inköpare.

Beskrivning:

Inledningen som tar upp rullningslagrens egenskaper och funktioner leder kursdeltagaren successivt över till mångfalden av produktgrupper från Schaeffler-gruppen. Deltagaren lär sig på detta vis inte bara typkunskapen, utan även hur man väljer rätt lager utifrån kraven på rullningslagren. Deltagaren lär sig tänka på ett sätt som tillåter henne/honom att tydligare tolka och omsätta kraven på och egenskaperna hos produkten. Deltagarna utvecklar på detta sätt en bättre förståelse för dokumentationen och rådgivningen kring produkterna.

Språk: Svenska

Förkunskaper: Grundläggande teknisk förståelse (bl.a. förstå ritningar)

Tidslängd: 2 dagar

Pris: 800,– €*

Kursort: Arlandastad, eller enligt överenskommelse

Bokning under: T011

* Priset gäller per deltagare och vid utbildning hos Schaeffler Sverige AB i Arlandastad, för andra platser, begär offert.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår