KONTAKT

Schaeffler Sverige AB

Tel. 08 59510900

info.se@schaeffler.com
 
Kurser hos Schaeffler i Sverige

Rullningslager, fortsättningskurs - roterande lager

Målgrupp:

Personal med teknisk inriktning som i sitt arbete kommer i kontakt med rullningslager hos våra återförsäljare och kunder. Serviceingenjörer och återförsäljare som arbetar med rådgivning och instruktioner för lagermontering.

Beskrivning:

I många fall finns det mer än ett rullningslager. Exempelvis förutsätter lagringen av en axel för det mesta att ett andra rullningslager monteras. Kursdeltagaren får här med hjälp av valda lagerutformningar inblick i hur olika lager är uppbyggda, d.v.s. anordningen av rullningslager samt deras funktion i systemen.

Våra återförsäljare får på detta sätt omfattande bakgrundskunskaper som gör kundrådgivningen mer detaljerad.
För tekniker hos våra kunder bildar dessa kunskaper om tekniska sammanhang en ytterligare modul som gör att man kan arbeta aktivt med produkterna och tjänsterna samt i slutänden välja rätt lager till en konstruktion eller välja rätt underhållsåtgärd för en lagring.

Språk: Svenska

Förkunskaper: God teknisk förståelse
Rullningslager, grundkurs - inledande produktöversikt

Kursens längd: 2 dagar

Pris: 800,– €*

Kursort: Arlandastad, eller enligt överenskommelse

Bokning under: T012

* Priset gäller per deltagare och vid utbildning hos Schaeffler Sverige AB i Arlandastad, för andra platser, begär offert.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår