YTTERLIGARE INFORMATION

Vill ni bli en av våra godkända leverantörer?

Här finns mer information

 
Inköpsorganisation

Inköpsfilosofi

Schaeffler-gruppens framgångar beror i hög grad på våra leverantörers effektivitet. Våra inköpsavdelningar världen över söker därför hela tiden efter nya effektiva leverantörer som kan bidra till vårt främsta företagsmål, nämligen att göra kunden ännu nöjdare.

Starka partner till vårt företag utmärker sig framför allt genom följande egenskaper:

Punktlighet

Hög flexibilitet, pålitlighet och problemlösningskompetens är honnörsord hos dig.

Kostnadsansvar

En viktig beståndsdel i vår kostnadskalkyl baserar sig på våra leverantörers prissättning. Vi förväntar oss därför en transparent prisbildning.

Kvalitetsansvar

Er kvalitetssäkringsfilosofi baserar sig på grundprincipen "noll fel" och på en ständig förbättring vad gäller kostnad, kvalitet, punktlighet och service. Ni arbetar med ett modernt och effektivt kvalitetshanteringssystem. För vissa branscher är en certifiering enligt ISO 9001, ISO TS 16949 eller AS 9000 en grundförutsättning för ett samarbete.

Miljöskydd

Minimikravet på våra leverantörer är att gällande lagar och regler följs. En certifiering enligt ISO 14001 och/eller EMAS är önskvärt, eller för vissa angivna branscher absolut nödvändigt.

Samarbete

Vi förväntar oss "mogna" partners som stöder vår utveckling av tekniskt ledarskap genom kreativitet och innovation. I det här sammanhanget använder ni verktyg som exempelvis värdeanalys, standardisering och teknisk förfining.

 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår