Leverantörer

Vi är som system- och teknikpartner stolta över att ständigt kunna entusiasmera våra kunder med nya idéer och enastående produkter.

En förutsättning för framgång är att ha leverantörer som förbinder sig till samma mål. Tillsammans arbetar vi för att ständigt optimera våra produkter och moduler, anta innovativa förslag och kontrollera vår kostnadsbas. Därmed säkrar vi gemensamt vår framträdande position på marknaden.

För våra kunder strävar vi efter högsta effektivitet – tillsammans med våra leverantörer

Drivkraften bakom dessa ständigt pågående ansträngningar är vår utpräglade kundorientering och målet att optimera produktkvaliteten och leveranseffektiviteten för våra kunder i bilindustrin. Den internationella inköpsenheten i våra företagsgrupper tar hänsyn till de höga krav som våra kunder ställer på oss, och ansvarar för att köpta produkters kvalitet svarar mot våra högt ställda krav.

Partnerskap som grund för att främja förhållandet till våra leverantörer

Vi väljer leverantörer enligt objektiva och uppföljningsbara kriterier och bedömer ständigt leveranseffektiviteten på basis av transparenta kriterier. Viljan till innovation hos våra leverantörer leder till en ständig produktoptimering som gör att vår konkurrensförmåga säkras och utvidgas vad gäller funktion, kvalitet och pris. Vi är den ärliga och starka partnern för våra kunder – samma engagemang förväntar vi oss också av våra partners på den globala anskaffningsmarknaden.

 
 

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Jag förstår