Sökbegrepp

Transport Management System

Transport Management System (TMS) är Schaefflers framtida system för optimering av förfrågningar, beställning, utförande och övervakning av alla transporter i Schaeffler-nätverket, samt automatisering av fakturering och kontroll av tillhörande fraktkostnader. TMS@Schaeffler är ett globalt program som hjälper Schaeffler att bättre hantera och styra fysiska arbetsflöden. Det skapar insyn i alla transporter och tillhörande kostnader samt hjälper Schaeffler vid övergången till en helt digital hantering av leveransskedjan. För våra leverantörer erbjuder TMS en webbapplikation för leverantörer där alla leverantörer kan se aktuella förfrågningar och bekräfta transportförfrågningar som faktiskt är klara för upphämtning. Kommunikation med logistiktjänsteleverantörer sker också via TMS.

Integrering av leverantörer

Integreringen av en leverantör sker i fyra steg:

  1. Leverans av informationsbrev
  2. Registrering och inställningar för TMS-webbapplikationen
  3. Utbildning och frågestund
  4. Daglig drift

Du kontaktas direkt av Schaeffler och informeras om integreringsprocessen. All registreringsinformation och alla tidsplaner skickas via e-post.

Onlineutbildning för leverantörer

Schaeffler erbjuder onlineutbildning för leverantörer som kan genomföras när som helst och för närvarande endast är tillgänglig på engelska. Den webbaserade utbildningen kan hämtas när som helst om något är oklart. Utbildningsdokumentationen innehåller ytterligare information, tips och tricks samt en lista över förkortningar. Allmänna och vanliga frågor dokumenteras och görs tillgängliga i frågestunden för TMS.

Nedladdningar

Om du har några frågor kan du när som helst skriva till följande adress: OR-HZA-OTM-Transport@schaeffler.com

Dela sida

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Acceptera