Sökbegrepp

Försäljning

För Schaefflerkoncernen står kunden alltid i fokus. Vi ser vår egen framgång i kundens framgång. Det innebär att vår försäljningsverksamhet präglas av tanken på ett partnerskap med våra kunder. Vi fokuserar på bästa möjliga service och framför allt på en omfattande support, såväl teknisk som affärsmässig.

Du hittar en kontaktperson var du än befinner dig i världen

Vår närvaro över hela världen, i form av nationellt företag, regionalkontor eller teknisk representant, garanterar en ständig kommunikation med våra kunder som gör att kundens önskemål snabbt kan tas emot och uppfyllas.

Partnerskapet är genomgående förankrat i organisationen

Vi ser begreppen teknik- och systempartner som vårt uppdrag till nytta för våra kunder. Vi vill nå bästa möjliga resultat tillsammans med våra kunder. Det återspeglas inte minst i den interna organisationen.

Uppdelningen i automobil, industri och handel, samt ytterligare underavdelningar i olika branscher, är vårt svar på marknadens krav på snabbhet och flexibilitet. Frågor, information, förfrågningar och önskningar från våra kunder når snabbt och säkert fram till rätt person som snabbt kan ge ett omfattande svar och fatta nödvändiga beslut.

Dela sida

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Acceptera