Sökbegrepp

Schaeffler Nordic Stories

I denna artikel kommer vi att undersöka miljöåtgärdsområdet.

Schaefflers anställda bidrar avsevärt till företagets framgång. Deras expertis, kompetens, engagemang och kreativitet är nyckeln till att säkerställa fortsatta framsteg och företagets framgång. Schaeffler stödjer denna utveckling genom att exempelvis tillhandahålla rättvis och prestationsinriktad lönesättning, företagspension samt erbjuder flexibla arbetstider för att möta individuella behov.

I flera finska städer rullar finska tåg mjukt tack vare glidlager från Schaeffler.

Schaeffler Nordic and Baltic lanserar nu filmen "However you move". Syftet med filmen är att öka kunskapen och medvetenheten om den dagliga användningen av Schaefflers produkter med fokus på användning i sportutrustning.

De flesta känner till Schaeffler som en tillverkare av lager och andra komponenter och system för fordons- och industrisektorn, men inte alla vet att vi också investerar i tillväxten av ett grönt väteekosystem som leder till mycket viktiga framsteg ur ett hållbarhetsperspektiv.

Schaeffler även tekniska beräkningar och specifik vägledning vid särskilt viktiga installationer.

Schaeffler är kanske mest känt för sina lager, komponenter och system monterade i olika maskiner och fordon.

I slutet av september bjöd Schaeffler Lifetime Solutions Team in nyckelkunder till ett kundevent i trevliga lokaler belägna i hamnen i Jyväskylä, Finland.

Schaefflers IoT Solution center i Jyväskylä, Finland, har under de senaste tre åren vuxit från tre anställda till cirka 25.

Omvandlingen av fordons- och tillverkningsindustrin mot Industri 4.0 är en utmaning för alla aktörer. För att fortsatt vara framgångsrik behöver industrin nu satsa på digitala lösningar kopplat till AI.

Du kan förlänga livslängden för dina medelstora och stora rullningslager genom att få dem rekonditionerade. Under arbetet byts många lager ut trots att de ännu inte har nått gränserna för sin prestandakapacitet.

Dela sida

Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

Acceptera