Sökbegrepp

Försäljningsföretag

Vår närvaro över hela världen, i form av Schaefflers försäljningsbolag, garanterar kontinuerlig kommunikation med våra kunder och att kundernas önskemål snabbt kan tas emot och uppfyllas.

Schaeffler Technology Center
Schaeffler Technology Center (STC) är lokala, tekniska kompetenscentra med högt kvalificerade ingenjörer. De erbjuder samma höga standardkvalitet och kompetens för tekniska lösningar inom angivet tjänsteutbud, oberoende av var i världen.

Schaeffler Technology Partner
Schaeffler Technology Partner (STP) erbjuder ett kvalificerat utbud av tjänster för mekatroniska komponenter och kompletta lösningar för Schaeffler produktportfölj inom automation och drivteknik. Våra systempartners ger råd och följer processen med helhetsöverblick, genom projektering, konstruktion, tillverkning, installation, idrifttagning och service. Genom att välja och använda rätt produkter uppnår vi alltid den optimala lösningen.

 • Region

  • Region

   Dela sida

   Schaeffler använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av varje besök. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ytterligare information

   Acceptera